Vodnar

Novo mesto

Novo mesto

Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 26.06.2015  ob  07:20

Novo mesto › Horoskop › Vodnar

Vodnar - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

VODNAR - Dnevni horoskop

 
13.11.2019.
LJUBEZEN: V družbi prijateljev se boste sprostili in prenehali divjati zaradi napak ki ste jih naredili. KARIERA: Vaši nadrejeni bodo danes pokazali smisel za kreativnost, ampak bodo neobjektivni pri odločanju. ZDRAVJE&NASVET;: Premislite preden postavljate vprašanja.

VODNAR - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Končno boste dočakali nove ljubezenske priložnosti. Edini problem bo vaša potreba po svobodi. Lahkota povezovanja z drugimi bo presenetljiva, družba vam bo zelo pomembna. KARIERA: Poskušali boste urediti svoje poslovne odnose in v tem boste uspeli. Ne dvomite v svoje sposobnosti ker so vam vsa pota odprta. ZDRAVJE&NASVET;: Zanemarite prigovore avtoritet.

VODNAR - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: V prvem delu meseca boste godrnjali zakaj imate takšno ljubezensko sušo. Od sredine meseca se bodo stvari naenkrat izboljšale in se boste spet spraševali kaj pa je to. Ne analizirajte preveč, ampak imejte radi. Vezani bodo izboljšali svoj odnos, začeli se zavedati svoje tolerance, samski bodo več šli ven in uživali. KARIERA: Ne boste mogli pobegniti od šefa a njegovi (njeni) apetiti bodo vse večji. Morali boste biti modri in nekako uravnovesiti svoje želje in želje nadrejenih. Istočasno se bodo aktivirali vaši skrivni sovražniki in pazite kaj delate. To bo izzivalen mesec v katerem boste vsaki dan morali biti budni in previdni. Oprite se na svojo intuicijo. ZDRAVJE&NASVET;: Občutljivost rok in nog. Telovadite.

VODNAR - Ljubezenski horoskop

 
Verjetno se boste bolj ukvarjali z delom kot z ljubeznijo. Nekateri zaradi situacije, drugi pa zaradi tega ker bodo hitro uvideli da trenutno nimajo prav veliko ljubezenskih priložnosti. Neugodno položena Venera vam ne bo dala kvaliteten ljubezenski razvoj. Če ste v zvezi čuvajte in spoštujte to kar imate.

VODNAR - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Marsikomu bo v prvi polovici leta družinske obveznosti prinesle sive lase, zato se boste trudili preživeti čim več časa doma. Vezani bodo uživali v toplini svojega doma, tudi samskim ne bo do večernih izhodov. Poletje prinaša obratno situacijo, družabno življenje se bo popestrilo. To je čas za veliko ljubezen. Če ste še sami, pojdite med ljudi, ko se ogreje. Nekateri se bodo letos odločili za podmladek. Tudi jeseni bo veliko priložnosti za zaljubljenost. Po 6.10. boste bolj odprti za spoznavanje novih ljudi. Dnevi primerni za ljubezen so v prvi polovici januarja in nato spet od aprila do avgusta. KARIJERA: Večino leta vam posel ne bo v prvem planu, delo vas ne bo zanimalo, iskali boste priložnosti za nov posel. Možno je da boste šli med podjetnike, delali z mladimi ali pa se ukvarjali s kašno alternativno dejavnostjo. Ne boste se mogli osredotočiti le na eno področje. Jeseni bodo zahteve vse večje, posla se boste morali prijeti bolj resno in pokazati večjo odgovornost. Imeli boste manj svobode vendar večjo priložnost da se dokažete skozi red, delo in disciplino. ZDRAVJE&NASVET;: Zdravje bo dobro skozi večino leta. Do 4.7 bo Mars poskrbel da boste rešili težave, katere vam bodo jemale velik del energije. Zato boste utrujene, pojavljale se bodo težave z prebavo. Tegobe ne bodo kronične narave, tako, da jih boste hitro rešili, pazite le na prehrano. Pojdite v naravo in uživajte na soncu, ki vam bo pomagal premagati jesensko otožnost.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta Novo mesto
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Velika planina z Grintovci
Novo mesto Bohinjsko jezero
Novo mesto Ptuj, Slovenija
Novo mesto Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Snežnik
Novo mesto Postojna, Karst, Slovenia
Novo mesto Maribor, Slovenija
Novo mesto Lent, Maribor, Slovenija
Novo mesto Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
novomesto-si.info priporoča
 
 
 
Kako vem je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

Novo mesto › Horoskop › Vodnar

 

 

 

 
 
Novo mesto RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje Novo mesto - CMS Novo mesto - Izdelava web strani Novo mesto - SEO Novo mesto - Spletna trgovina Novo mesto - Horoskop