Tehtnica

Novo mesto

Novo mesto

Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 26.06.2015  ob  07:20

Novo mesto › Horoskop › Tehtnica

Tehtnica - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

TEHTNICA - Dnevni horoskop

 
14.11.2019.
LJUBEZEN: Če boste poskušali danes izraziti to kar vam leži na srcu, nastala bo prava zmeda, ker vas ne bodo dobro razumeli. Bolje je da samo delate in ste tiho. KARIERA: Kljub temu da se napori pri delu povečujejo s pomočjo dobre volje sodelavcev in vas bo vam še prijetno. ZDRAVJE&NASVET;: Pojdite med ljudi.

TEHTNICA - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Vse več se boste fokusirali na pogovore s partnerjem. Izboljšali boste medsebojno komunikacijo, nekateri bodo skupaj potovali. Samski bodo komunicirali z osebo ki ni iz njihove sredine. KARIERA: Razvoj v službo boste čutili skozi večje povezovanje z drugimi. Bodo dnevi ko boste lahko rekli da ste istočasno na več mest. Povečala se bo vaša spretnost a sodelovanje z drugimi vas bo naredilo močnejšega. Odlično za vse ki delajo v timih. ZDRAVJE&NASVET;: Ko začutite utrujenost, pojdite pod tuš, potem pa v posteljo.

TEHTNICA - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: Tekom meseca vaši osebni odnosi bodo vse boljši, posebej v drugem delu meseca. Pomembno je da nič ne delate na silo in ne reagirate preveč ob kakšnih provokacijah. Vse se da uskladiti z malo potrpljenja in tolerance. Ob takem pristopu boste zadovoljni. KARIERA: Nekateri bodo odkrili da niso dobro utemeljili en del posla in se bodo trudili da to popravijo. Drugi bodo dajali vse od sebe da razširijo in izboljšajo poslovne odnose. V tem bodo precej inventivni. Tretji bodo postavili nov sistem financiranja ali postavili finančne temelje na novih osnovah. Vsi bodo spretni pri tem. ZDRAVJE&NASVET;: Stres premagajte s humorjem in rekreacijo.

TEHTNICA - Ljubezenski horoskop

 
Prehajate v mirnejše ljubezensko obdobje ko boste bolj uživali v tišini in manj v glasnih zabavah. Vezani boste dobro ob kakšnem izpadu s vaše strani. Neugodno položen Mars vas bo včasih spodbudil na kakšno neprimerno reakcijo. Tega ni treba, vse je boljše kot se vam zdi. Samski bodo prišli do naklonjenosti ene osebe preko službe.

TEHTNICA - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Prehod Urana iz Ovna vas bo pripeljal v občasne skušnjave in potrebo po revoluciji v partnerskih odnosih. Ta tranzit Urana je dolgoročen, zato se je nanj najbolje navaditi, saj bo občasno trajal do konca leta. Ostali planeti bodo blagodejno vplivali na razvoj, zato boste kot oseba napredovali in natančneje definirali ljubezenski odnos. Primerni dnevi za ljubezen so med 1.1 in 15.1 in potem med 45.4. do 8.8.2013. Najintenzivnejše ljubezensko obdobje bo nastopilo med 29.10 in 23.11, ko bo Venera v vašem znaku, zato bo to obdobje nepozabno. KARIJERA: Tekom prve polovice leta se boste ukvarjali z neznanim. Tisti katerih posel je povezan z raziskovanjem bodo bili v pozitivnem plusu. Postali boste bolj odgovorni in resni. Poletni mesec vam bodo razširili znanja, obstaja možnost profesionalnega izobraževanja, potovanja in povezovanja z tujci. Nekateri bodo odšli se izpopolnjevati ali delati v tujino, v čemer bodo zelo uspešni. Od jeseni prihaja obdobje, ki bo kristaliziralo poslovne cilje tudi študentje bodo zelo uspešni. ZDRAVLJE: Večino leta se vam bodo občasno pojavljali stres, s katerim boste znali shajati. Mir in resnost je nekaj novega za vas, zato boste letos imeli željo po trenutkih samote, v katerih boste stabilizirali svoj um. Poleti boste bolj optimistični in pozitivni. Po 6.10 pričakujete olajšanje v psihičnem in fizičnem vidiku. Prenehala se bodo frustracije, zato boste boljše volje in bolj učinkoviti. Lažje se vam bo srečevati z vsakodnevnimi težavami.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta Novo mesto
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Velika planina z Grintovci
Novo mesto Bohinjsko jezero
Novo mesto Ptuj, Slovenija
Novo mesto Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Snežnik
Novo mesto Postojna, Karst, Slovenia
Novo mesto Maribor, Slovenija
Novo mesto Lent, Maribor, Slovenija
Novo mesto Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
novomesto-si.info priporoča
 
 
 
Kako vem je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

Novo mesto › Horoskop › Tehtnica

 

 

 

 
 
Novo mesto RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje Novo mesto - CMS Novo mesto - Izdelava web strani Novo mesto - SEO Novo mesto - Spletna trgovina Novo mesto - Horoskop