Ribi

Novo mesto

Novo mesto

Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 26.06.2015  ob  07:20

Novo mesto › Horoskop › Ribi

Ribi - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

RIBI - Dnevni horoskop

 
13.11.2019.
LJUBEZEN: Sedaj je vse bolj jasno in lahko uživate z ljubljeno osebo. Samski se bodo dobro zabavali. KARIERA:Ko počivate v miru svojega doma v glavi sebe zamišljate na novi poslovni funkciji. ZDRAVJE&NASVET;: Delajte na fleksibilnosti telesa.

RIBI - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Za vami je eno lepo ljubezensko obdobje ki ga je treba v prihodnjih dneh vzdrževati. V glavnem zato ker bo ljubezenskih priložnosti manj in odnosih bo prihajalo do blage distance. Bodite nežni in potrpežljivi. KARIERA: Vaši nadrejeni bodo pokazali da so vam naklonjeni, ampak bodo tudi od vas zahtevali več. Zmedeni boste ker ne bo časa za sproščanje in proslave. Včasih vam se bo delovno okolje zdelo grobo, ampak to je realnost. Prilagodite se. ZDRAVJE&NASVET;: Srečen človek srečo ustvarja.

RIBI - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: Razumevanje med vami in ljubljeno osebo bo vse močnejše tekom prve polovice meseca . Od sredine se začenja manj ugodno ljubezensko obdobje. Tehtajte besede in dejanja in bo vse v redu. KARIERA: Tistim ki se jim je odprla pot v tujino bodo zelo angažirani okrog priprav in realizacije le tega. Manjših nervoz bo. V karieri bi lahko napredovali, dobili večja pooblastila in s tem tudi odgovornosti. ZDRAVJE&NASVET;: Potrudite se biti iskreni in ne obratno.

RIBI - Ljubezenski horoskop

 
Mnogi bodo končno dočakali svojih pet minut. Vezani bodo izboljšali svoj odnos, posebej medsebojno razumevanje. Samski bi lahko srečali osebo ki po vsem lastnostim ustreza njihovem zamišljenem idealu ljubezni. Naj dobro odprejo oči, še bolj pa srce.

RIBI - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: To leto vam prinaša Mars v Devici, ki bo dolgotrajen. To boste občutili kot dinamičnost življenja, neredko bodo vaši odnosi na preizkušnji. Nekaj bo prepirov, napetosti in tekmovalnosti, kar vas bo utrujalo. Vseeno pa bodo ti pripetljaji konstruktivno usmerjeni. Pripravite se na male in velike ljubezenske prepire, ne pričakujte ljubezenskih razpletov iz televizije, vendar vedite da boste v prepirih zmagovali vi. Od poletja bo situacija nekoliko mirnejša, tudi več vere v ljubezen bo. Pretiravali boste v hedonizmu ali asketizmu, tako se bodo stvari usklajevale v naslednjih mesecih. Primerni dnevi za ljubezen so 15.1 in 9.2, ter 7,9 in 23.11.2013. KARIERA: Vse kar se boste skušali dogovoriti, bo od vas zahtevalo veliko dela in živcev. Pomembno je da verjamete sodelavcev, kajti bodo njihove ideje včasih boljše kot vaše. Če ne morete sprejeti ideje drugih, bodite pripravljeni kasneje prevzeti odgovornost za prepuščene priložnosti. V prvi polovici leta potrebujete dobro organizacijo, zaradi pomanjkanja energije. Poleti boste imeli več močim in slabšo učinkovitost pri delu. Septembra boste resnejši pri opravljanju dela, paziti morate na lahkomiselne plane in porabo sredstev. ZDRAVJE&NASVET;: Vse do 4.7.2013 boste morali svoje življenje pametno organizirati. Ta čas se boste hitro utrudili in bili neučinkoviti. Telesne vaje podkrepite z umskimi, pojdite v naravo in se ukvarjajte s športom. Poleti se vam bo energija povrnila, vendar pazite ker bi lahko preveč lenarili in pozabili na skrb o svojem telesu. Ne pretiravajte z hrano, pijačo in zdravili.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta Novo mesto
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Velika planina z Grintovci
Novo mesto Bohinjsko jezero
Novo mesto Ptuj, Slovenija
Novo mesto Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Snežnik
Novo mesto Postojna, Karst, Slovenia
Novo mesto Maribor, Slovenija
Novo mesto Lent, Maribor, Slovenija
Novo mesto Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
novomesto-si.info priporoča
 
 
 
Kako vem je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

Novo mesto › Horoskop › Ribi

 

 

 

 
 
Novo mesto RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje Novo mesto - CMS Novo mesto - Izdelava web strani Novo mesto - SEO Novo mesto - Spletna trgovina Novo mesto - Horoskop