Dvojčka

Novo mesto

Novo mesto

Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 26.06.2015  ob  07:20

Novo mesto › Horoskop › Dvojčka

Dvojčka - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

DVOJČKA - Dnevni horoskop

 
22.07.2019.
LJUBEZEN: Dan bi lahko bil poln veselih srečanj. Zabavno vam bo. KARIERA: Primerjali boste svoje zasluge z zaslugami drugih, ampak to ni hvaležno ker vsi nismo isti. ZDRAVJE&NASVET;: Ne težite drugim.

DVOJČKA - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Ko se bo teden odmikal vi se boste čutili vse bolj osamljeni, tudi če ste v zvezi. To je rezultat najbolj oddaljenega položaja Venere v odnosu na vaš znak. Zato je čas za notranje inventure in mirnega vzdrževanja tistega kar imate. KARIERA: Bolje je da sodelujete kot da se borite. Pogajanja, sporazumi, diplomacija-vse to so metode s katerimi lahko naredite veliko. Tudi pomembno je preverjati pravni aspekt posla in ne poslušati nasvete pod vsako ceno. Treba je misliti s svojo glavo. ZDRAVJE&NASVET;: Bodite to kar ste.

DVOJČKA - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: Prvi del meseca boste uživali v majhnih vsakodnevnih stvareh. Če ste v zvezi boste najraje uživali v majhnih stvareh v dvoje. Od sredine meseca se začenja manj ugodno obdobje in bo prihajalo do distance v odnosih. To je začasno in bo minilo. KARIERA: Glavno besedo bodo ta mesec vodili drugi, na vami je da se prilagajate. Ne bo slabo, ker tisti ki vse organizirajo to v glavnem dobro delajo. Bodite odprti za sodelovanje in boste profitirali. Pokazali boste tudi svoj pogum ker se boste v določenih situacijah morali izboriti za tisto kar želite. ZDRAVJE&NASVET;: Spomnite se pravila zlate sredine.

DVOJČKA - Ljubezenski horoskop

 
Če še iščete ljubezen v tem obdobju imate priložnost najti je preko službe ali osebe s katero prihajate v stik skozi delo. Zato bodite budni in pozorni na vse ljudi s katerimi delate. Vezani bodo uživali v majhnih stvareh in njihove ljubezenske ambicije bodo popolnoma zadovoljene.

DVOJČKA - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Pred vami je posebno leto, kadar govorimo o ljubezni, kajti Venera se bo najdlje zadrževala v vašem znaku. Čas med 4.4. in 8.8., boste pomnili po nizu ljubezenskih pripetljajev, po odličnem počutju, videzu in mnogih detajlih, ki vam bodo oplemenitile vsakodnevno življenje. Če ste še samski, pojdite med ljudi, kajti možnosti da najdete sorodno dušo bodo verjetne. Ko bo Jupiter 12.6. prišel v vaš znak, lahko pričakujete srečo, o kateri ste samo sanjali. Za nekatere bo to leto res nepozabno. Ugodna obdobja pričakujte med 1.1. in 15.1 in potem med 29.10 do 23.11. KARIERA: med prvo polovico leto se boste hitro utrudili pri vašem delu. Vseskozi se boste počutili, kod da cel čas nekaj končujete in potem počnete od začetka. Vseeno boste našli v sebi dovolj moči, da to obdobje prebodite. Dobra organizacija bo pol opravljenega posla, zato vedno najprej planirajte, nato delujte tam kjer je potrebno. Ne izgubljajte energijo tam kjer ni potrebno, ker je letos ne boste imeli dovolj. Poletje prinaša nove možnosti, povrnila se vam bo tudi energija. Poletje vam prinaša ekspanzijo, znali boste združiti prijetno s koristnim. Nekateri bodo poletne počitnice kar preskočili, vendar jim to ne bo pretežko. Od jeseni do konca leta, nastopa obdobje dobrih priložnosti, vendar na delovnem mestu bo vse eno nekaj turobnosti. Možno je da vam bodo vaši sodelavci zavidali, vendar se držite svojih ambicij in sprejmite to kot pozitivno. ZDRAVJE&NASVET;: Vse do 4.7. boste imeli pomanjkanje energije, zato bi lahko trpeli zaradi stresa. Ker ste iznajdljivi, boste hoteli priskočiti na pomoč v raznih situacijah, kar vam bo jemalo energijo, zato se boste počutili utrujene. Pomembno je da si dan dodobra organizirate in se naučite varčevati z svojo energijo. Ne pojdite preko svojih meja. Poletje bo prineslo novo energijo in optimizem. V nadaljevanju leta bo vaše kondicijsko in zdravstveno stanje stabilno. Bo nekaj manjših skrbi, posebno okoli prehrane (od jeseni), vendar boste imeli toliko pozitIvnih idej, da boste svoj jedilnik hitro prilagodili dnevnim potrebam.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta Novo mesto
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Velika planina z Grintovci
Novo mesto Bohinjsko jezero
Novo mesto Ptuj, Slovenija
Novo mesto Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Snežnik
Novo mesto Postojna, Karst, Slovenia
Novo mesto Maribor, Slovenija
Novo mesto Lent, Maribor, Slovenija
Novo mesto Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
novomesto-si.info priporoča
 
 
 
Kako vem je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

Novo mesto › Horoskop › Dvojčka

 

 

 

 
 
Novo mesto RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje Novo mesto - CMS Novo mesto - Izdelava web strani Novo mesto - SEO Novo mesto - Spletna trgovina Novo mesto - Horoskop