Bik

Novo mesto

Novo mesto

Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo mesto Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 26.06.2015  ob  07:20

Novo mesto › Horoskop › Bik

Bik - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

BIK - Dnevni horoskop

 
14.11.2019.
LJUBEZEN: Vaša ljubljena oseba bi vas lahko danes prijetno presenetila. Pripravljena bo popustiti pri eni stvari okrog katere ste se kregali. KARIERA: Pri poslovnih kontaktih bi lahko prišlo do zmede ali nejasnosti katere bodo zahtevale dodaten trud okrog pojasnjevanj. ZDRAVJE&NASVET;: Bodite dosledni.

BIK - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Končno boste lahko izražali to kar čutite in to kar ste. Dosti vam je hoje po robu in stalnega prilagajanja in boste te dni čutili pravo olajšanje. Odnosi v zvezi se bodo izboljšali in se boste ponovno smejali. KARIERA: Za tisto kar delate pričakujete ustrezno nagrado, ki pa zelo počasi prihaja. Potrpežljiv pomeni biti odprt in ni treba se strogo držati plana in biti preveč tog. Ne morete ubrati sadež če ni zrel. Imejte to na pameti. ZDRAVJE&NASVET;: Ne pretiravajte v strasteh. Bodite razumni.

BIK - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: V prvi polovici meseca se boste v glavnem prilagajali drugi strani, čigave zahteve bodo včasih v vas izzvale frustracije. Poskušajte razumeti partnerja. Od sredine meseca nastopa lažje in kvalitetnejše ljubezensko obdobje. Zato se splača biti potrpežljiv. Imeli boste dovolj moči da zdržite do teh lepših ljubezenskih dni. KARIERA: Vaši interesi bodo ta mesec razmetani na več področij. Mnogi bodo delo izvajali solidno, ampak brez večjega notranjega angažmaja. Zanimala vas bo alternativa, možnost sprememb, znanja. Nekateri bodo potovali ali se pripravljali na potovanja. ZDRAVJE&NASVET;: Sledite svojo intuicijo.

BIK - Ljubezenski horoskop

 
Stalno se vam bo zdelo da je ljubezen kje drugje In delno boste imeli prav. Najbolj osamljeni bodo samski, ker bodo povsod videli ljubezen. Zato bo njihovo hrepenenje še večje. Zdržati je treba.

BIK - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Vse vaše ljubezenske krize bodo prenehale v prvi polovici leta. Karkoli se vam je dogajalo, boste znali obrniti na bolje. Obdobje primerno za ljubezen bo nastopilo 6.3. in bo trajalo do 4.4., kadar je Venera v Biku. Primerno obdobje bo tudi med 4.10. in 29.10. Po 6.10. pričakujte določene preizkušnje, zaradi Škorpijona v Saturnu, ki bodo zahtevale resnost, odgovornost in zrelost. Če obstaja kaj na temo odnosov, kar dolgo niste mogli rešiti-boste rešili jeseni in stvari bodo sedle na svoje mesto. KARIERA: Letos vam bodo posli šli gladko. Verjemite v svoje sposobnosti in možnosti. Izkoristite prvo polovico leto, da naredite čim več poslov, ki vam predstavljajo užitek. Poletje bo prineslo boljše finančne razmere. Vse kar boste takrat pridobili dobro zavarujte in pametno naložite. V nadaljevanju leta boste pridobljene pozicije še učvrstili. Največji izivi se bodo pojavili septembra, kadar bodo pogajanja otežena. Imeli boste možnost izpopolnjevati diplomacijo, potrpljenje in toleranco. ZDRAVJE: V prvem delu leta, ne boste občutili niti najmanjših tegob. Bili boste uravnoteženi, stabilni z veliko energije in moči. Če imate kakšne alergije ali bolezni, bi te morale pojenjati. Drugi del leta tudi prinaša izboljšanje, ker se bo septembra Saturn končno premaknil iz vašega polja zdravja. Morali boste utrditi osebne odnose, da bi preprečili občasne melanholije. Takrat se ukvarjajte s humorističnimi temami.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta Novo mesto
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Bled, Slovenija
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Mesto Brežice
Novo mesto Velika planina z Grintovci
Novo mesto Bohinjsko jezero
Novo mesto Ptuj, Slovenija
Novo mesto Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Piran
Novo mesto Mesto Snežnik
Novo mesto Postojna, Karst, Slovenia
Novo mesto Maribor, Slovenija
Novo mesto Lent, Maribor, Slovenija
Novo mesto Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
novomesto-si.info priporoča
 
 
 
Kako vem je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

Novo mesto › Horoskop › Bik

 

 

 

 
 
Novo mesto RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje Novo mesto - CMS Novo mesto - Izdelava web strani Novo mesto - SEO Novo mesto - Spletna trgovina Novo mesto - Horoskop